Проверка и тест

На ProMashini плащаш, след като отвориш опаковката на пратката и се увериш, че получаваш това, което си поръчал и в перфектно състояние. Услугата ” Проверка и тест на пратката преди заплащане ” се отнася както за физически лица така и за фирми, които са закупили продукти на www.ProMashini.com .

Тази услуга предлага не само  проверка на цялостта на продукта и дали е  пристигнал в перфектно състояние (без признаци на удар, драскотини или друг вид естетически нередности), но е възможна и проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. ) .

”Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от ProMashini .

Ако след отварянето на пратката забележиш, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира  може да откажеш поръчката.  Ако си избрал плащане с наложен платеж (в брой на куриера), не заплащаш поръчката си, а ако си платил, по банков път ще ти възстановим съотвената сума по същата сметка от която е направено плащането.